Punt en nel

Zo, tijd voor vooruitgang. Foto78 heeft een .nl

Mocht je je afvragen wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt, of wellicht interesseert het je niks ;) Maar ik ben dus bezig geweest met het bouwen van een website. En daar komt nog al wat bij kijken. Naast de technische kant ( de site ontwerpen, webruimte, domeinnaam enz. ) is daar ook de creatieve kant. En dat moet je de tijd geven om zich te ontwikkelen. Steeds als je denkt, het is wel klaar, bedenk je toch weer iets beters, iets mooiers, net als bij fotografie. Maar goed, ik ben tevreden, en ik hoop dat het ook bij jullie in de smaak valt. Nog belangrijker is, of alles duidelijk vermeld staat. ( zo niet, meld het me alsjeblieft ) Zoals je ziet kun je al heel wat bekijken. Portfolio, mogelijkheden, prijzen, je kunt een kijkje nemen in de webshop, en zien hoe vreselijk duur ik ben ;) Uiteraard zou het het leukst zijn als je nu ook daadwerkelijk een fotoshoot zou willen, maar het feit dat je komt kijken en dus blijkbaar geïnteresseerd bent in wat ik doe, doet mij ook al goed. Hou deze site daarom in de gaten, want ik zal hem blijven aanvullen met foto`s en blogs.

Reactie schrijven

Commentaren: 0